Burendag: welkom op Stadsboerderij de Balijhoeve!

Op zaterdag 23 september nodigt Stadsboerderij de Balijhoeve alle buren uit voor een leuke dag. Tussen 12 en 16 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, het schilderen van een vogelhuisje voor het Balijbos en op de Markt der Mogelijkheden…

Op de Markt der Mogelijkheden staan kraampjes van alle organisaties die straks samen gaan werken aan een vernieuwde en verbouwde Balijhoeve. Zo laat de Stichting Vrienden van de Balijhoeve de plannen voor de nieuwe stadsboerderij zien. Ze praten u bij over de stand van zaken rond de verbouwing, en vertellen u welke vrijwilligers de Balijhoeve nog goed kan gebruiken.

Bijna alle nieuwe partners van de Balijhoeve zijn met een kraam aanwezig: IVN, Tuingezel, Middin, Gezond Natuur Wandelen, de Bibliotheek en de Regenboog. Zij vertellen wie zij zijn, waarom zij meedoen en welke activiteiten zij gaan aanbieden vanuit de Balijhoeve. Zo krijgt u alvast een voorproefje!

Ook onderzoeksbureau JSO heeft een kraam. JSO sprak de afgelopen maanden met buurtbewoners en buurtorganisaties: wat verwachten jullie van de Balijhoeve?; en wat hebben jullie te bieden? Aan de hand van een ‘praatplaat’ gaan zij met u in gesprek.

De Burendag is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Vragen via (079) 3620832 of balijhoeve@zoetermeer.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s