Flinke subsidie Fonds 1818 en Staatsbosbeheer/Dunea

De Nieuwsbrief Vrienden van de Balijhoeve heeft goed nieuws te melden! Fonds1818 en Staatsbosbeheer/Dunea steunen Stadsboerderij de Balijhoeve samen met maar liefst €200.000! Daarom kunnen we verder met het renovatietraject. Hoewel het budget krap is en we nog altijd zoeken naar aanvullende fondsen, willen we nu de laatste hand gaan leggen aan de ontwerpen.

Dan kunnen we in ieder geval de vergunningen aanvragen. De afgelopen weken is daar al het nodige voorwerk voor gedaan. Het minder goede nieuws is dat er waarschijnlijk een aanpassing van het bestemmingsplan nodig is om alle plannen uit te voeren. Deze aanpassing kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Het ziet er daarom naar uit dat de renovatie dan niet klaar is voor volgend jaar zomer, zoals we hadden gehoopt.

Lees de volledige Nieuwsbrief september 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s