Nieuwsbrief augustus 2018: GEMIVA gaat horeca van Balijhoeve verzorgen

“Met trots kondigen wij aan dat de Gemiva-SVG Groep vanaf begin 2020 de nieuwe horeca gaat beheren op stadsboerderij De Balijhoeve. De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving.”  Dat is te lezen in de Nieuwsbrief van de Vrienden van de Balijhoeve (augustus 2018).
Verder is hier het laatste nieuws te lezen over de stand van zaken rond De Balijhoeve. Ook stelt Linda Geers, de nieuwe projectmanager verbouwing Balijhoeve, zich voor. Zij werkt bij afdeling Vastgoed van gemeente Zoetermeer.

Lees de Nieuwsbrief Vrienden van de Balijhoeve augustus 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s