Digitale informatieavond verbouwing Balijhoeve

De gemeente organiseert op dinsdag 9 maart van 19.30-20.30 een digitale bijeenkomst waar zij het definitieve ontwerp van de Balijhoeve zal tonen.

Omwonenden die zich hiervoor hadden aangemeld ontvingen de volgende brief.

Beste bewoner,

U heeft u aangemeld voor de digitale bewonersavond (ver)bouwing Balijhoeve dinsdag 9 maart van 19.30 -20.30 uur. Met u zijn er zeer veel aanmeldingen binnen gekomen. Wat fijn dat u in grote getalen geïnteresseerd bent in deze ontwikkeling in de wijk Rokkeveen. Door het hoge aantal aanmeldingen bestaat de kans dat niet al uw vragen in dit uur kunnen worden beantwoord. Daarom hierbij nogmaals wat u van ons kan verwachten deze avond.

Wij zullen u het definitief ontwerp van de Balijhoeve tonen. Dit betekent dat u op hoofdlijnen zal zien hoe de stadsboerderij er straks uit gaat zien. Het gaat hierbij alleen om de gebouwen en niet de inrichting van het terrein. We laten het hoofdgebouw en de twee stallen aan u zien. Deze worden verbouwd.

Eind van deze maand zal de aannemer starten met de werkvoorbereiding en voor de zomer zal de bouw starten. In het eerste kwartaal van 2022 hopen wij de laatste hand te leggen aan de werkzaamheden. Voor de start van de bouw komen wij bij u terug met een (digitale) bewonersavond rondom de bouw. Dit bouwproces zal dus aanstaande dinsdag niet worden behandeld.

Als u nadien nog vragen heeft waar we niet aan toe zijn gekomen dan kunt u die tot en met vrijdag 12 maart nog inzenden via het emailadres vastgoedontwikkeling@zoetermeer.nl
Via de site http://www.zoetermeer.nl/verbouwingbalijhoeve zullen wij u de week erna informeren over alle gestelde vragen en antwoorden.

Wij zullen de digitale bijeenkomst opnemen voor de verslaglegging. Wij kijken uit naar een prettige bijeenkomst. Graag tot dinsdag.

Met vriendelijke groet, Mw. C. Wesseling, Projectmanager gemeente Zoetermeer