Het is nogal hot in de ijskast!

Balijhoeve in de ijkastHet artikel in het AD met de kop “De Balijhoeve voorlopig in de ijskast!” heeft heel wat geschrokken reacties opgeleverd. Joyce Scheenaard, projectleider Balijhoeve bij de gemeente Zoetermeer, vertelt hoe het echt zit…

“Misschien heeft u onderstaand artikel in het AD gezien. De kop suggereert iets wat niet klopt. We zijn juist drukker dan ooit, samen met alle betrokkenen, om de nieuwe Balijhoeve voor elkaar te krijgen. Het proces om de bouw te starten duurt echter langer dan we dachten. De uitdagingen waar we voor staan, zijn: een oplossing vinden voor onder meer de stijgende bouwkosten en samen met alle partners tot een goede rolverdeling te komen waardoor de Balijhoeve succesvol zal zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.”

>Artikel AD “De Balijhoeve in de ijskast”